صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | میراث علمی، صدها و حتی هزاران سال ماندگار خواهد بود
بازدید این صفحه: 3466          تاریخ انتشار: 1392/11/24 ساعت: 09:15:14
حضرت آیت الله شیرازی:
میراث علمی، صدها و حتی هزاران سال ماندگار خواهد بود

جمعی از بانوان مؤمن و متدیّن و فعالان مذهبی کویتی با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

موضوع: اخبار

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

جمعی از بانوان مؤمن و متدیّن و فعالان مذهبی کویتی با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

در این دیدار معظم له رهنمودهایی ارائه فرموده و سخنان خود را با آیه ی کریمه ی «فَاسْتَبِقُواْ الْخَیْرَاتِ؛(1) در کارهای خیر و نیک بر یکدیگر سبقت بگیرید» آغاز نمودند و فرمودند: شما صد سال قبل در این دنیا نبوده اید و صد سال دیگر هم نخواهید بود، اما میلیون ها و میلیاردها سال در آخرت زندگی خواهید کرد و البته چگونگی زندگی شما در آن سرا به چگونگی اعمالتان در این دنیا بستگی دارد. بنا به آموزه ی قرآنی که در آغاز تلاوت شد، هریک از شما در امر خیر و نیک باید از دیگران پیشی گیرد و این سبقت گرفتن، عرصه ی خانواده، مدرسه، با خویشاوندان، در هیئت ها و جز آن را شامل می شود. مسلماً در مقام سبقت بر یکدیگر برخی از شماها در سبقت گرفتن برای اعمال نیک و خیر بر دیگران موفق تر خواهند بود.

مرجع عالیقدر فرمودند: شکی نیست که توفیق را خدای متعال عنایت می فرماید، ولی انسان باید بکوشد و هرچه بیشتر و بهتر بکوشد بیشتر مشمول عنایت خدا گردیده و بیشتر پیشرفت خواهد کرد و قطعاً در آخرت، دیگران از دیدن اعمال بیشتر و بهتر و در نتیجه پاداش بزرگ تر چنین فردی حسرت خواهند خورد.

معظم له افزودند: هر انسان با اعمال خود وارد محشر می شود و به فرموده ی خدای سبحان «کُلُّ امْرِئٍ بِمَا کَسَبَ رَهِینٌ؛(2) هر انسانی در گرو اعمال و دستاوردهای خود است».

در این معنا میان زن و مرد، افرادی که گرفتاریشان بیشتر و کمتر است، میان مستمند و ثروتمند، بیمار و تندرست وجود ندارد و مهم این است که هر انسانی از جمله شما بانوان باید از فرصت زندگی بهتر و بیشترین استفاده را کرده و بنماید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کردند: شما بانوان، علوم اهل بیت علیهم السلام را هرچه بیشتر و بهتر فرا گیرید و آن را به زنان و دختران و به زنانی که در برخوردهای اتفاقی در سفر، مسجد، حسینیه و جز آن با آنان آشنا می شوید بیاموزید. این مطلب در موضوع گفتار است.

در زمینه ی تألیف و نگارش هریک از شما بکوشد که اثری نوشتاری از خود بر جای نهد، چراکه میراث علمی او ممکن است صدها و حتی هزاران سال ماندگار خواهد بود. پس بکوشید که نیت تان از خوب به بهتر برسد و عملتان نیز به همین گونه باشد تا در قیامت که روز حسرت نام دارد و همه حسرت می خورند کمتر حسرت بخورید، زیرا انسان هرچه عمر کند، حتماً زندگی دنیایی سپری خواهد شد، اما عمل نیک و خیر او به درد آخرتش می خورد.

معظم له در بیان این مطلب فرمودند: در مضمون روایات شریف آمده است در نامه ی اعمال بسیاری از گذشتگانِ مؤمن عملی حرام، ترک واجب، ظلم به دیگران و کوتاهی در کارها دیده نمی شود. فرشتگان شگفت زده می شوند که چگونه است زندگی دنیایی این افراد از مشکلات و نابسامانی های گوناگون دنیایی تهی است و این نشانه ی توانایی انسان است بر اینکه با ایمان و تقوی زندگی کند.

مرجع عالیقدر فرمودند: تا زمانی که انسان در دنیاست باید از آن بهره جوید، چون در حدیث شریف آمده است: «أنّ الدنیا متجر أولیاء الله؛(3) دنیا بازار تجارت اولیای خداست» و اولیاء الله بودن، زن و مرد را دربر می گیرد. لذا شما بکوشید، سستی و کوتاهی را از خود دور کنید و نامه ی اعمال خود را از کارهای نیک، خیر، دانش و هدایت دیگران پر کنید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی در خاتمه از خدای متعال توفیق روز افزون همگان، به ویژه میهمانان را برای داشتن اصلاح نیت، عمل صالح، اخلاق نیکو و فعالیت سودمند و رستگاری دنیا و آخرت مسئلت نمودند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. سوره بقره، آیه148.
2. سوره طور، آیه21.
3. نهج البلاغه، باب الحکم، ص492، حکمت131.

کد خبر: 1392112430984
1392/11/24

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن