صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | پاسخ حضرت آیت الله شیرازی به تشکیک در اعتقادات و میراث ماندگار شیعی
بازدید این صفحه: 2872          تاریخ انتشار: 1392/6/14 ساعت: 01:18:21
پاسخ حضرت آیت الله شیرازی به تشکیک در اعتقادات و میراث ماندگار شیعی

روز جمعه 22 شوال المکرم 1434ق (8/6/92) جمعی از طلاب و مسئولان حوزه علمیه «الحسنین علیهماالسلام» از کربلای معلی با مرجع عالیقدر شیعیان جهان حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

موضوع: دیدار

روز جمعه 22 شوال المکرم 1434ق (8/6/92) جمعی از طلاب و مسئولان حوزه علمیه «الحسنین علیهماالسلام» از کربلای معلی با مرجع عالیقدر شیعیان جهان حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما، در این دیدار مرجع عالیقدر ضمن ایراد مطالب و رهنمودهایی خطاب به میهمانان فرمودند: به شما توصیه می کنم که حتماً سیره علما و بزرگانی همانند شیخ مفید، ابن فهد حلی، شیخ طوسی و علامه بحرالعلوم که توفیق شرفیابی به محضر امام زمان ارواحنافداه را داشتند مطالعه کنید، چراکه آنها اسوه ها و برجستگان برتر تاریخ شیعه می باشند. آن بزرگواران همانند شما و در دوران جوانی به تحصیل علوم دینی مشغول بودند ولکن از میان هم درسی های خود برجسته و موفق شدند و جاودانگی یافتند.

مرجع عالیقدر همچنین افزودند: موفقیت آن فقیهان بزرگ که از افتخارات تشیع بودند، به دو جهت بود:

1. بسیج علمی: شما نیز بکوشید بدون از دست دادن فرصت ها و دقیقه ها، در تحصیل علم جدیت به خرج دهید و بدانید که دانش کارگشا، همان علوم اهل بیت علیهم السلام است.

2. تقوای حقیقی: آسان ترین راه برای رسیدن به موفقیت، عمل به سفارش سرورمان حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیهماالسلام می باشد و آن عبارت است از تقوا و محاسبه ی نفس در شبانه روز (حتی در چند دقیقه).

معظم له در ادامه تأکید کردند: فقیهان و عالمان بزرگ و صالح گذشته، از جمله شیخ مفید، شیخ انصاری، شیخ طوسی، علامه حلی، محقق حلی و غیره که خشنودی خدا شامل حالشان بود، به این دو مطلب عمل کرده اند. شما نیز باید با عمل به این دو امر، مراتب توفیق را طی کنید و به پایه آنان برسید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی در ادامه در پاسخ به سؤال یکی از حاضران که وظیفه و تکلیف ما شیعیان در عصر غیبت چیست؟ فرمودند: مسئولیت و وظیفه امروز همان است که در قرآن کریم آمده، می فرماید: «أقیموا الدین؛ دین را برپا دارید».

بنابراین شما حاضران و یکایک شیعیان در هر سطحی که باشند، می بایست به اموری بپردازند که لازمه اش برپا داشتن دین است و برپا داشتن دین بدین معناست که دین در جای جای زندگی حاکم و برجسته باشد و در حدّ شعار و یک عنوان و نام نباشد و این امر به بسیج توانمندی ها، از جمله توانمندی علمی نیاز دارد.

مرجع عالیقدر همچنین در پاسخ به سؤالی در این باره که عده ای می کوشند که با سخنانشان از مقام سرورمان حضرت بقیت الله الاعظم امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف بکاهند و دیدار با آن حضرت را به کلی انکار می کنند و آن را به تمسخر می گیرند و همچنین تفاصیل ستم هایی که بر صدیقه ی کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رفته را به سخره گرفته، و کتاب سلیم بن قیس (اسرار آل محمّد علیهم السلام) را بی اعتبار و فاقد ارزش می خوانند؛ فرمودند: خبر متواتر به اِسناد و اَسناد نیاز ندارد، هرچند هریک از افراد تواتر ثقه نباشند، چراکه تواتر، آن خبر را معتبر و حجت قرار می دهد. خبر واحد ـ به شرط واحد بودنش ـ ممکن است معتبر نباشد، ولی به شرط تواتر نصّی بدون هیچ اشکالی حجت است.

کد خبر: 139261430625
1392/6/14

Share

آخرین مطالب
1392/6/25: 14 ذی القعده، آغاز درس خارج فقه آیت الله شیرازی مدظله العالی
1392/6/12: آیت الله سید صادق شیرازی: / بدون تردید این قرن را قرن امیرالمؤمنین و اهل بیت علیهم السلام می دانم
1392/6/12: برپایی خیمه عزای صادقیه در بیت آیت الله شیرازی
1392/6/11: کتاب استفتائات پزشکی طبق فتوای آیت الله شیرازی منتشر شد
1392/5/23: بیانیه ی دفتر حضرت آیت الله شیرازی به مناسبت روز جهانی بقیع
1392/5/5: سلسله جلسات علمی حضرت آیت الله العظمی شیرازی در ماه مبارک رمضان (جلسه چهاردهم)
بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن