بازدید این صفحه: 3509 تاریخ انتشار: 1393/11/16 ساعت: 23:32:24
دیدار هیأت مرکزی انجمن اسلامی اساتید دانشگاه های کشور با حضرت آیت الله موسوی اردبیلی
در ابتدای این دیدار که در مورخ 93/11/16 در دفتر معظم له در قم برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رهامی با تشكر از مرجعيت دينی به خاطر فرصتی كه در اختيار وی و جمع حاضر گذاشتهاند بیان داشت:...
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معظم له؛
در ابتدای این دیدار که در مورخ 93/11/16 در دفتر معظم له در قم برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رهامی با تشكر از مرجعيت دينی به خاطر فرصتی كه در اختيار وی و جمع حاضر گذاشتهاند بیان داشت: «انجمن اسلامی اساتید در کنار فعالیت های علمی خود به مسائل سیاسی و فرهنگی نیز می پردازد و نسبت به مسائل کشور بی تفاوت نیست. درخواستی که همه ما از حضرتعالی داریم این است که مسؤولین کشور را متوجه مشكلاتی كه در زمینه های مختلف فرهنگی و اقتصادی وجود دارد، بنماييد و در صورت صلاحديد تذکرات لازم را بدهید».
وی گفت: «امروز و در اين برهه حساس، مثل هميشه، نسل فعلی چشم و امیدشان به علماء و مراجع عظام است و اميد دارند كه با رهنمودهای آنها گرههای موجود كه در برخی از زمينهها مشكلات جدی به بار آورده است، باز شود».
در ادامه این دیدار تعدادی از اساتید حاضر در جلسه، نقطه نظرات خود را پيرامون مسائل مهم کشور اعم از فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بیان داشتند و از وضع موجود و خطراتی که پیش روی جوانان می باشد، ابراز نگرانی نمودند.
در ادامه این دیدار حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی(مدظله العالی) فرمودند: «خداوند تبارک و تعالی در سور مختلف قرآن، مردم را ضمن تقسيمبندی های مختلف، در يك جا به سه دسته تقسیم می کند و صفات و مشخصات هر گروه را بيان می فرمايد: 1. کسانی که به خداوند و روز جزا و رسالت انبیای الهی ایمان دارند؛
2. کافران كه هيچ اعتقادی به آموزههای دينی ندارند؛ 3. کسانی که نه مومن هستند و نه کافر؛ به اين معنا كه اعتقادات راسخی ندارند و تحت تأثير افكار مختلف قرار ميگيرند و متأسفانه امروز برخی از افراد در جامعه ما اینطور هستند، به هر سمت که اقتضاء كند گرایش پیدا می کنند، كه این فكر برای هر جامعه ای خصوصاً جامعه دينی ما، بسيار خطرناک است و اين مهم، مسؤولیت علمای دین و اساتید دانشگاه را زیاد می کند».
مرجعیت دینی در ادامه افزودند: «امروز وظیفه علما، اساتید و صاحب نظران سنگین است، آنان باید گذشته را مورد نقد و بررسی و آسیب شناسی جدی قرار دهند و برای آینده طرحی صحیح و مطابق با آموزه های دینی ترسیم نمایند. بنده هم با ناتوانی جسمی که دارم در این زمینه در حد وسعم تلاش خواهم نمود و اميدوارم بتوانيم در اين راه قدمهای اساسی و جدی برداريم تا نتايج خوب و ارزشمندی برای دين و جامعه به بار آورد».
کد خبر: 13931116302785
1393/11/16
|