بازدید این صفحه: 2300 تاریخ انتشار: 1393/11/9 ساعت: 01:36:51
حضرت آیت الله جوادی آملی:
هتاکی نشریات غربی به اسلام نماد واقعی اومانیسم است
آیت الله «عبدالله جوادی آملی» از مراجع تقلید گفت: نمود واقعی اومانیسم را می توان در توهین و هتاکی رسانه ها و نشریات غربی به اسلام و پیامبر مهربانی(ص) مشاهده کرد.
موضوع: اخبار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛
این مرجع تقلید در بخشی از نوشتار «انسان شناسی امام حسن عسکری(ع)»، آورده است: مقوله شناخت انسان و راهکارهای تحقق سعادت و کمال با بهره گیری از آموزه های ناب اهل بیت(ع) امری انکار ناپذیر است، زیرا جوامع غربی با ارائه مکتب اومانیسم، تصویری نادرست از انسان ارائه کردند که این امر منجر به نفی خداگرایی و ضدیت با خداوند متعال و آموزه های دینی در جوامع غربی شده است.
در بخش دیگری از این نوشتار با اشاره به چگونگی راهکارهای عزتمندی واقعی انسان با بهره گیری از آموزه های امام حسن عسکری(ع)، آمده است: مقوله چگونگی حصول عزتمندی برای انسان از جمله مسائلی است که از سوی امامان معصومین(ع) مورد توجه قرار گرفته است؛ لیکن سیطره آموزه های غربی در جوامع اسلامی منجر به شیوع برخی آسیب ها در جامعه، در قالب ذلت پذیری شده است.
در این نوشتار تصریح شده است: لذا متاسفانه برخی رذایل اخلاقی در سطح جامعه اسلامی مشاهده می شود که عدم شایسته سالاری در مناصب اداری در نظام اسلامی از یک سو و نیز ذلت پذیری برخی افراد سست ایمان برای به دست آوردن برخی مطامع دنیایی از سوی دیگر، از جمله مصادیق پذیرش ذلت پذیری محسوب می شود.
در این نوشتار آمده است: ذلت مومن به این است که نزد کسی مثل خودش سر خم بکند، نزد غیر خدا سر خم کند؛ به غیر خدا محتاج باشد، نیازی به غیر خدا داشته باشد، این ذلت است.
در این نوشتار تاکید شده است: بدون شک علم آموزی در راستای تقرب الی الله از جمله آموزه های ائمه اطهار(ع) برای حصول سعادت و عزتمندی و کمال انسان است.
در این نوشتار اضافه شده است: گاهی شخص، سالیان متمادی درس می خواند و فقیه می شود؛ این شخص یک فقه عادی دارد، لیکن برخی افراد نظیر انبیای الهی، اولیای الهی که از لدن و از نزد ذات اقدس الهی این علوم را فرا می گیرند؛ در آن صورت علم لدنی خواهد بود؛ گاهی انسان از این شیرها آب می گیرد که این قدر دست به آن خورده یا این قدر چشم به آن رسیده و این قدر لوله ها را پشت سر گذاشته تا به ما رسیده است؛ لیکن یک وقت انسان در کنار یک چشمه و از خود چشمه بلاواسطه آب می گیرد که دست نخورده است. اگر علم از سرچشمه باشد لدنی خواهد بود؛ اما اگر علم از لوله های کتاب، مجاری گفتن، قلم، بنان و بیان و ده ها عالم باشد، دیگر لدنی نیست؛ چون این قدر دست خورده، اینقدر فکر به آن رسیده و این قدر تضارب آرا شده که معلوم نیست، حق باشد یا باطل؛ فقط راه عذری برای ما می باشد.
در این نوشتار تصریح شده است: ممکن است انسان در دامنه، قدرت، عزت، علم، حکمت پیدا کند، اما هیچ کدام اینها لدنی نیست؛ لذا اگر کسی بخواهد عزت لدنی، آبروی لدنی، قدرت لدنی و علم لدنی داشته باشد، باید سیر صعودی را طی کند.
آیت الله جوادی آملی در این نوشتار تاکید کرده است: بنابراین همه اینها تفسیر انسان به انسان است نه به امور بیرونی بلکه به امور درونی، نه به امور اعتباری بلکه به امور حقیقی؛ این شاخصه ها برای اهل بیت(ع) عموما و برای وجود مبارک امام حسن عسکری(ع) خصوصا متصور است.
کد خبر: 1393119302690
1393/11/9
|