بازدید این صفحه: 3938 تاریخ انتشار: 1393/11/2 ساعت: 00:07:47
تأكيد آيت الله صافي بر لزوم وضع قوانين سهل و روان در امر تجارت آزاد
امروز پنجشنبه دوم بهمن ماه ۱۳۹۳ جناب آقاي حبيب الله حقيقي، رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز كشور، به همراه معاونان با حضور در بيت مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي صافي گلپايگاني با ايشان ديدار كردند.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معظم له؛
در ابتداي اين ديدار، آقاي حقيقي گزارشي از فعاليت ها، و برنامه هاي آتي اين ستاد ارائه داد.
معظم له نيز ضمن تشكّر از ايشان و همكارانشان فرمودند: همه فعاليتهاي شما بايد بر محور خدمت به بندگان خدا و خير و صلاح مردم باشد. اگر مقصد شما، رضاي خداوند و مصلحت مردم باشد، موفّقيد و مردم هم به شما اعتماد پيدا مي كنند.
ايشان با اشاره به اصل بودن دستورات دين و مقرّرات شرع در تمام برنامهريزيها افزودند: در صورتي ميتوانيم نسبت به رفع موانع و مشكلات مردم و اختلالاتي كه در زندگي آنها وجود دارد اقدام كرده و به بهبود زندگي مردم اميد داشته باشيم كه مقيّد و متعهّد به اجراي دستورات شرع باشيم و بدانيم تخطّي از اين مسائل، وضع را دشوار خواهد كرد.
مرجع عاليقدر در بخشي از بيانات خود با ابراز نگراني از ورود برخي كالاهاي غير شرعي، مانند مشروبات الكلي به كشور بيان كردند: انسان وقتي چنين اخباري را ميشنود بسيار متأثر و ناراحت ميشود. در ابتداي انقلاب وقتي كسي از ما درباره وضعيت كشور ما و ديگر كشورها مي پرسيد، ميگفتيم ببينيد در كشور ما حتي قطرهاي از اينها وجود ندارد، اما در فلان جا زياد است و اين تعهّد اسلامي، امتيازِ كشور ما بود؛ نبايد اين افتخارات و تعهّدات را از دست بدهيم.
معظم له در ادامه با اشاره به ناراحتي بازاريان عزيز از برخي قوانين دست و پا گير فرمودند: بايد بازار را با قوانين اسلامي كه سهل و روان است و موجب شكوفايي اقتصادي ميشود پيش برد. بايد بيشتر به بخش خصوصي ميدان داد و قوانين دست و پا گير كه موجب اختلال در امور اقتصادي مردم ميشود را رفع كرد.
حضرت آيت الله العظمي صافي با اشاره به دوراني كه خود دبير شوراي نگهبان بودند، فرمودند: در آن زمان هم اصرار حقير بر اين بود قوانيني كه در اين باره وضع مي شود سخت گيرانه و دست و پا گير نباشد بلكه در جهتي وضع شود كه مردم بتوانند به راحتي تجارت آزاد خود را انجام دهند و كارهاي مردم به خاطر موارد جزئي، مختلّ نشود.
ايشان در قسمت ديگري از توصيه هاي خود خطاب به حاضران بيان داشتند: شما در شغل و مسئوليتي كه داريد مخصوصاً خير و صلاح ضعفا را در نظر داشته باشيد و در قوانين و اجراي آن، مصلحت آنها را در نظر بگيريد.
معظم له در پايان اين ديدار با اشاره به موضوع مهمّ برخورد با مفاسد اقتصادي فرمودند: در اجراي قوانين اين طور نباشد كه علل اصلي از اجراي قانون در امان باشند و راحت هر كاري كه دلشان مي خواهد انجام دهند ولي كساني كه خلاف جزئي مرتكب شده اند گرفتار و مجازات براي آنها اجرا شود. بايد قانون و مجازات براي همه به طور يكسان اجرا شود تا نظر مردم به فعاليت هاي شما جلب شود. انشاء الله در خدمت به دين و مردم كشور موفق باشيد.
کد خبر: 1393112302623
1393/11/2
|