بازدید این صفحه: 4708 تاریخ انتشار: 1393/1/21 ساعت: 08:43:19
حضرت آیت الله شیرازی:
آخرین موهبت خدای متعال به بندگانش، تشیع است
در ماه جمادی الاولی 1435 هجری قمری جمع کثیری از علما، فضلا، اساتید حوزه های علمیه، شخصیت های دینی، فرهنگی و رسانه ای و نمایندگان مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی از برخی کشورهای اسلامی در شهر مقدس قم با معظم له دیدار کردند.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛ در ماه جمادی الاولی 1435 هجری قمری جمع کثیری از علما، فضلا، اساتید حوزه های علمیه، شخصیت های دینی، فرهنگی و رسانه ای و نمایندگان مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی از برخی کشورهای اسلامی در شهر مقدس قم با معظم له دیدار کردند.
در این دیدارها علما و فضلای میهمان درباره ی مسائل نوپدید در حوزه های علمیه، مباحث فقهی و آنچه به این موارد مرتبط است با مرجع عالیقدر به تبادل نظر پرداختند. فضلا و شخصیت های علمی نیز گزارشی کوتاه از مهم ترین فعالیت های خود، به ویژه در عرصه ی نشر علوم اهل بیت علیهم السلام و معرفی آن به مردم و دستاوردهای خود در این زمینه مبارک و پر اهمیت، تقدیم معظم له کردند.
آن گاه حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی خطاب به میهمانان فرمودند: تا زمانی که انسان در دنیا باشد، این ماندن، بزرگ ترین نعمت و پشتوانه ای است که در اختیار دارد، پس باید هرچه بیشتر از این نعمت و پشتوانه استفاده کند.
ایشان در توضیح این مطلب فرمودند: مهم ترین و عمده ترین استفاده از نعمت و پشتوانه ی عمر و زنده بودن، سه چیز است:
1. اخلاص داشتن و برای رضای خدا، رسول و اهل بیت علیهم السلام عمل کردن و آن هم در تمام احوال و عرصه ها و فعالیت. هاست؛
2. اخلاق نیکو و والاست، زیرا هر فردی که اخلاقش بهتر باشد به خدا و پیامبر و خاندان پاکش نزدیک تر است و پرونده ی اعمالش نورانی تر خواهد بود؛
3. فعالیت های همیشگی، خستگی ناپذیر و با دوام است، چه این که انسان هرچه بیشتر کار کند، پاداشش بیشتر خواهد بود.
معظم له تأکید کردند: سه اصلِ یادشده برای همه افراد در هر سن و سال، هر سطح و موقعیتی که باشند دارای اهمیت است؛ خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: «وَأَن لَّیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَی * وَأَنَّ سَعْیَهُ سَوْفَ یُرَی * ثُمَّ یُجْزَاهُ الْجَزَاء الْأَوْفَی؛(نجم/39-41) و اینکه برای انسان بهره ای جز سعی و تلاش او نیست * و اینکه سعی و کوشش او به زودی دیده خواهد شد * سپس به او جزا و پاداش کافی دهند».
امام باقر علیه السلام نیز درباره ی عمل و ترک عمل و پاداش و بازخواست در این زمینه فرموده اند: «لیس بین الله وبین أحد قرابة؛ میان خدا و اَحدی خویشاوندی وجود ندارد».
حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کرده، فرمودند: تشیع برترین و آخرین ساختار آسمانی است که خدای متعال برای رستگاری اهل زمین به ارمغان فرستاده است، زیرا اندیشه ی شیعی در واقع اندیشه ی اهل بیت علیهم السلام است که از هرگونه تناقض و مشکلات پیراسته است، درست با آنچه نزد غیر شیعیان و غیر مسلمانان است مغایرت و برتری دارد، اما متأسفانه می بینیم که اندیشه ی شیعی با تمام برتری، عمق، فراگیری اش در داشتن دنیا و آخرت، ولی همچنان برای دنیا و جهانیان و حتی برای بسیاری از شیعیان ناشناخته مانده است که این وظیفه همه دانایان است که آن را به جهان و جهانیان، زیبا معرفی نموده و رسا و آشکارا برسانند، ان شاء الله تعالی.
کد خبر: 1393121301071
1393/1/21
آخرین مطالب 1393/1/19:
حضرت آیت الله شیرازی در دیدار با فعالان فرهنگی:
/
علم، توأم با عمل سبب برتری انسان بر ملائکه خواهد شد
1393/1/16:
برپایی خیمه عزای شهادت حضرت زهرا (س) در بیت حضرت آیت الله شیرازی
1393/1/16:
حضرت آیت الله شیرازی:
/
موضعگیری حضرت زهرا سلام الله علیها برای تثبیت عقاید مردم و اصول و اساس دین بوده است
|